SG – Liberty

LIBERTY S. Guraziu, 2009 S’jam si ti, Statujë e Lirisë, me pishtarin e Prometeut në duar, me dritën e urtësinë, me një univers boshësie që s’e njohim as unë dhe as ti – Liberty e pafajshme, çdo gjë e mozaikut… Continue Reading