Linda Pastan – Besimi

BESIMI Linda Pastan [ 1932, ShBA ] (dedikuar Irasë) Me vulën e shkencës stampuar në ballin tuaj, si dikur Mirëmbajtja e Shtëpisë, Vulë Miratimi, besoj çfarë më flisni për qelizat dhe molekulat, edhepse s’i shoh dot. Dhe megjithëse gjuha juaj… Lexo

  

Salmoni u dashka sipri…

[ salmoni u dashka sipri ] [ patate, harengë e thartë, salmon i tymosur, panxhar, presh dhe salcë kosi – thotë kjo receta gjermane (në holandisht) – si këshillë në fund receta thotë: e shijshme me bukë “baguette” të freskët…… Lexo