Profil i humanistes së madhe shqiptare, krenarisë së kombit!

(sky division, shtator 2018)

..një “truk” tjetër fotoshopik, rishtas i para 10 viteve ndoshta, një lloj “qepjeje” me gjilpërash digjitale i profilit të humanistes së madhe shqiptare, krenarisë së kombit…
(madje shih dhe “signaturen”, diç ngjashëm siç ia bënte bie fjala dhe Picasso : )

Sky Division (SG) – Nënë Tereza (Art Digjital), ~2010