UNHCR – Refugees Who Have Made a Difference, 2015

…refugjatët më të famshëm, 2015 – duke i përdorur të dhënat e UNHCR pata provuar diç si ID-slide rreth “refugjatëve më të njohur” të botës – por pastaj sikur qesh “ftohur” pakëz pasi zbulova se mua m’kishin harruar, bie fjala Ajnshtajni përmendej, Milan Kundera, Victor Hugo, madje dhe Tatanka Yotanka (Demi që Ulet 🙂