Hashimus Primus & Bamirus Secundus

Hashimus Primus & Bamirus Secundus
[ nuk e di saktë kur pati ndodhur “frymëzimi”… ndoshta ka 10 vite, ose sëpaku do ketë qenë para 7-8 viteve – politikanët do duhej të ndjehen “krenarë” nëse merrem me ta, pasi fare rrallë, 2-3 herë në 10 vjet është pothuaj qesharake : )
fjala është për “mashtrimin” digjital të 2 bustave të mirënjohur, njëri i Bonaparte dhe tjetri i një gjenerali romak… nëse s’gabohem ]