Tung Twista, 1992

Sky Division, 2022 – “Tung Twista, 1992″

…eksperiment me reperin e super-shpejtë, 600 rrokje/min – Carl Mitchell (emri skenik “Twista”), reper amerikan i njohur për stilin e tij të repimit (të ashtuquajtur çoper) “chopper”, dhe për faktin që dikur e mbante titullin e reperit më të shpejtë në botë, sipas Guinness në v1992, duke qenë në gjendje t’i shqiptonte 598 rrokje në 55 sek (shih më poshtë dhe origjinalin në Youtube)

***
Carl Terrell Mitchell (stage name Twista), an American rapper known for his chopper style of rapping and for once holding the title of fastest rapper in the world, according to Guinness in 1992, being able to pronounce 598 syllables in 55 seconds.

(Youtube link)
Twista – Tung Twista, 1992