Ukraine in Photos (1)

[ kur njeriu s’ka fjalë rreth tmerreve të luftës, atëherë sikur më e “lehtë” të flasin vetë fotot – psh. ç’të thuhet rreth pafajësisë së një nëne shtatzënë, bombardohet materniteti dhe ajo e lënduar rëndë ] …më 9 Mars 2022… Lexo