“Little Babylon” (Remix), 2022

Sky Division – “Little Babylon” (Deep House R-Mix), 2022 (…this endless road leads somewhere, there must be a little Babylon, a place where we belong : ) Subjects: 1. DJ Kantik & B. Atmaca – “Deep Love” (Orig Mix) 2.… Lexo

  

Video-ftesë për koncertin e dj Picimulit, 2017

[ video-ftesë për koncertin e dj picimulit, 2017 ] …performancë ekskluzive e dj picimulit (me shokët) në klubin “cherry” (dmth. qershia : ) kuptohet, mirësevini por s’duam sherr, ndalohen: përdorimi i drogës, grushtosja për çupat, për alkoholin vlen “kënaqësi, me… Lexo

  

Skicë e Tiranës, 2019 (Sky Division)

…një vektor-skicim nga unë i Tiranës, 2019 – shih… madje kam vënë dhe signaturën, pa pa pa njësoj si Picasso dikur, dihet se ai çdo gjë e nënshkruante, ato portretet e Zhaklinës a të Dora Maar (me “hundën shtrembër”) patjetër… Lexo

  

Tirana’s Urban Development (Overview)

…it is clear that the architecture and urban planning of Tirana has progressed positively, thus according to all “expectations”, perhaps the most striking feature of this progress is “brusselization”, in the near future people might notice also the signs of… Lexo

  

Tung Twista, 1992

Sky Division, 2022 – “Tung Twista, 1992″ …eksperiment me reperin e super-shpejtë, 600 rrokje/min – Carl Mitchell (emri skenik “Twista”), reper amerikan i njohur për stilin e tij të repimit (të ashtuquajtur çoper) “chopper”, dhe për faktin që dikur e… Lexo