Multimedia – Youtube Links 3

Alannah Myles – “Black Velvet“, 2002

 

Edyta Górniak – One And One

1 & 1 still is 1 – thotë kjo këngëtarja, dmth. insiston se, për ata që kanë fat në dashuri, 1 + 1 = 1 (e jo 2)
në rregull, e qartë se fjalën e ka për lumturushët, kënga na flet për fatlumët e kësaj bote, ama çfarë t’bëjnë pra fatkeqët, si t’ia bëjnë ata, si ta “barazojnë” ekuacionin e amoriadave : )

 

David A. Stewart (ft. Candy Dulfer) – “Lily Was Here“, 1989

 

…artistët e mëdhenj nuk frymëzohen vetëm nga Muzat – bie fjala frymëzimi i mbretëreshës së Pop-muzikës, të madhes Madonna, për “Hung Up” nuk ishte vetëm nga muzat por dhe nga muz-ikat e “pop-klasicizmit” suedez të ABBA, e qartë : )

Madonna – “Hung Up“, 2009

ABBA – “Gimme! Gimme! Gimme!“, 1986