Fyelli i Armenisë, trashëgimi kulturore e mbarë njerëzimit!

(sguraziu – ars poetica, maj 2019)

Fyelli i Armenisë, trashëgimi kulturore e mbarë njerëzimit!

(…instrumenti muzikor i Armenisë “Duduk” dhe muzika e tij në vitin 2005 nga UNESCO qe shpallur si Kryevepër e Trashëgimisë së Paprekshme të Njerëzimit… )

segura

Leave a Reply

Your email address will not be published.