Ethet e Bredhjes (Wanderlust)

[ ethet e bredhjes ] – një dëshirë e fortë, e papërballueshme, dëshirë e ethshme për t’udhëtuar nëpër botë (…në Tiranë për shembull : ) – nxitja tunduese ose nevoja për t’kërkuar aventura dhe për t’i eksploruar destinacionet e reja
(sg – ap, j 2020)