Digital Art – 3D Design & Rendering (1)

…ndoshta dhe ca kohë, dhe ca vite tutje dhe s’do ta dimë kurrë çfarë është 3D-rendering e çfarë foto reale, kufiri mes digjitales dhe kapjes reale (me kamerat) thjesht do jetë i pakapshëm për syrin tonë, dmth. patjetër njësoj dhe në artin filmik, aktorët do t’bëjnë gjëra të papara, heroizma super-heronjsh, do jenë “superman-a” ndërsa zonjat aktresha të gjitha do ta kenë shansin t’jenë “wonder woman”… pasi pjesa dërrmuese e skenave s’do jenë aktorët vetë por 3D-animacione, e ne s’do ta dimë kurrë nëse ishte truk a përnjëmend, do ngelim gojëhapur, do themi “uaaa… bravoooo” : )
(sg – ap, jan 2020)