Christopher Wool – Pa Titull, 1993

Christopher Wool – Pa Titull, 1993

…pa titull sepse nganjëherë s’ka nevoje titull, arti konceptual i përdor ose i inkuadron vetë “fjalet” brenda kornizës konceptuale, dhe kështusoj per t’u shpalosur ideja artistike më lehtë, në fakt fare lehtë, gjithçka lakuriq në shesh, psh. në rastin e artistit Wool, gjithë ata që (eventualisht) s’i përlqejnë shakatë artistike dihet se çfarë i pret, ose/apo çfarë u takon, asgjë tjetër por diç ngjashëm si ai “gishti” i Mr Bean, kur pati vajtur n’Amerikë, f*** : )
(s. guraziu – ap, g 22)