Gjithçka e shtruar si “sofër” shpirtërore!

Gjithçka e shtruar si “sofër” shpirtërore, mbrojtja e së “vërtetës” në akëcilën mënyrë, secila farfuritje e përrroit ku shuhet etja kulturore… i kapërcen fjalët!”

(sguraziu, 2017 – lidhur me blogosferën shqipe, me faqet e shumta kulturore-artistike, me revistat dhe “agjencitë” e lajmeve kulturologjike në Internet)