Fotoja që mban vendin e 2-të sa i përket mërroljes!

…ja dhe një foto historiko-politike, njëkohësisht ikonike e unikale ama dhe xigli-komike*, si foto-dokument i historisë së mërroljes

* xigli-komike – term imi ky, special, term shakalogjik shpikur nga unë dikur për t’i pëshkruar më lehtë fotot të cilat na “detyrojnë” ta xigëlojmë veten për të qeshur sadopak (s’duhet mohuar, ka ca foto të tilla), përndryshe do ngeleshim vetëm me shijen e hidhur të dhimbjes a të keqardhjes

shih po ashtu dhe foton që mban “rekordin” e pacenueshëm në 20 vitet e fundit sa i përket mërroljes
Fotoja që mban “rekordin” sa i përket “mërroljes”!