Sarah Morris – Parku Guinle – Nova Cintra Rio, 2013

Sarah Morris – Parku Guinle – Nova Cintra Rio, 2013
…hm, ndoshta abstraksion “simetrik” dhe lojë ngjyrash frymëzuar nga eksterieret e ndërtesave pranë parkut Eduardo Guinle, Rio de Janeiro, Brazil

Sarah Morris – Parku Guinle – Nova Cintra Rio, 2013