Autokratët, profetët, dhe debatet “mini-shengenike”!

24 Dhjetor 2019 (Top Channel – Al)

…po ashtu mjaft interesant do jetë “gjyqi historik”, ndeshja mes 2 Ramushave, s’ka ndodhur ndonjëherë në histori diç e tillë – Ramushi (i Kosovës) dikur pati thënë se Ramushi (i Shqipërisë) po “flirtonte” me Beligradin për ndarjen e Kosovës, dhe si rrjedhojë Ramushi (i Shqipërisë – Kryeministër) e ka paditur Ramushin (e Kosovës – ende… Kryeministër) për shpifje : )