Tërmeti në Japoni, Mars 2011

…ndoshta duket si foto “surreale” nga skena filmash, por në fakt foto e realitetit të mirëfilltë – tek meta-data thuhej se foto e shkrepur në v. 2011 në Japoni, kaq – pastaj e gjeta se paska t’bëjë me tërmetin shkatërrues dhe cunamin që e pati goditur Japoninë në Mars të 2011, kjo katastrofë u mori jetën atëherë 15.703 njerëzve, qenë plagosur 5314 të tjerë dhe 4647 persona qenë shpallur të zhdukur, si dhe të paktën 332.395 ndërtesa qenë shkatërruar e dëmtuar…
[ sg – ap, jan 2020 – referencat: accuweather ]