Gösta Knochenhauer – “Muzat”

Gösta Knochenhauer – “Muzat” (Muzeu i Antikiteteve Gustav III – Stockholm, Suedi)

…uroj e 2020-a t’jetë një vit plot frymëzime e mbarësi për krijuesit, uroj t’mos i “prishin punët” assesi me Muzat… le t’i kapin ato për qafe dhe le t’na befasojnë gjatë gjithë vitit me lloj-lloj prurjesh artistike të mrekullueshme, të ububushme po ashtu, pse jo 🙂
(sg – ap, 4 janar 2020)

(fotot: Flickr-fotogaleritë)