Polestar, gjoja dizajn skandinavik…

(sg – ap, 15 dhjetor 2019 – hibrid “shëmtaraç” prej afro 200.000 $, ama 600 hp… s’duhet hyr në hak : )

…sfiduesi evropian i Tesla-s amerikane, Polestar (produkt i Volvo-s suedeze) paska arritur dhe në Holandë… per 3 vitet e para do prodhohen 1500 auto, çdo vit 500 sosh – kopjet e para kanë ardhur në NL, jemi krenarë, ejani ta shihni mrekullinë prej 600 hp – thonë holandezët – dhe e lavdëronin dizajnin, mua s’më pëlqen fare dizajni, edhe pse suedez (dmth gjoja dizajn skandinavik) sesi duket “dizajn kinez”, madje për 160.000 $ më duket mjaft shëmtaraç : )