Statistikat e Pandemisë (Coronavirus COVID-19) – 10 Prill 2020

Statistikat e Pandemisë (Coronavirus COVID-19) – 10 Prill 2020 (sipas World-o-Meter)

…”lockdown” që Kina pati aplikuar siduket është treguar efikas, pasi nga 81.340 raste sa kishte më 27 Mars, tani më 10 Prill janë 81.907, vdekjet ishin 3.292 tani janë 3.336
…më 27 Mars nr. i të infektuarve globalisht ishte 577.660, dhe 26.448 viktima – tani 1.619.617 të infektuar dhe 97.043 vdekje, në krye të listës ende Italia me 18.279 raste të vdekjes, pastaj ShBA 16.697, Spanja 15.843, Franca 12.210…
(sg – ap, 10 prill 2020)

Statistikat e Pandemisë (Coronavirus COVID-19) – 27 Mars 2020 (sipas World-o-Meter)