Fotot pa buzëqeshjen duhet ndaluar!

[ fotot pa buzëqeshjen duhet ndaluar ]
…bukuria e rinisë, e “mesjetës”, dhe ajo e pleqërisë (gjoja procesi i “rinimit” me veglurinat digjitale, me ndihmën e imagjinatës dhe të efekteve) – mirëpo sa dëm… e paskan harruar buzëqeshjen, në 3 pozat e procesit thuase “mbretëron” pikëllimi, s’kuptoj pse duhet bërë foto pa buzëqeshjen, përveç nëse fjala t’jetë për foto të burgut, ose për aso fotosh profil-ike shkrepur nga policia, përndryshe fotot pa buzëqeshjen duhet ndaluar, duhet hedhur jashtë “ligjit” të kreativitetit (fotografik), pasi dhe fotot e pleqërisë e kanë bukurinë e vet të natyrshme, garant, dmth. kur buzëqeshja nuk mungon : )

(sg – ap, q 2021)