S’do dija si bëhen këso fotosh…

[ vetë s’do dija si bëhen këso fotosh ]

…woow dizajn interesant (duke menduar se është fustan), “savage beauty” ia kaluaka dhe McQueen (ndjesë pastë), pastaj kur fotoja u zmadhua kuptova se qenkan thjesht ca pëlhura – sidoqoftë vetë s’do dija si bëhen këso fotosh, padyshim duhet ndonjë ventilator aty afër për ta bërë mëndafshin të “fluturojë” : )

(sg – ap, q 2021)