Fletushka interesante, na ishte se ç’na ishte…

[ sg – ap, tetor 21 ]

…fletushka interesante (mbase amerikane, origjinale… vitet ’60-70-80, të shek. të kaluar – na ishte se ç’na ishte, dihet, atëherë s’kishte as mobilofona as facebook, dhe aq e lehtë nuk ishte, demimondat dhe kortizanet e ngrata duhej ta promovonin biznesin e vet me letër-zash e kartvizitash klasike : )

darkë (së bashku)?
ok… në shtëpinë tënde, të mërkuren?
(me germa më të vogla: as të premten s’më “mungon” liria, dhe numri i tel)

fletushka tjetër djathtas gjoja sugjeron të injorohen të gjitha “opsionet” dhe të zgjedhet “yes” : )