Liberalizimi i Vizave – Urime Kosovë!

(sguraziu – ap, 18 pr 23)

…lajmi më kuptimplotë që lexova sot, lajmi më i bukur, madje dhe i shkurtë (pikërisht siç u ka hije super-lajmeve : )

Krenar që më në fund e realizuam këtë premtim të vonuar të BE-së për qytetarët e Kosovës. Ju jeni pjesë e Evropës! Tani mund të hapim kapitullin tjetër duke ndërtuar më tej të ardhmen tonë të përbashkët” – EU-deputeti holandez Thijs Reuten, via Twitter, para ~ 1 ore, lajm i freskët : )

***
“Proud we have finally delivered on this long overdue EU promise to the citizens of Kosovo. You are part of Europe! Now we can open the next chapter further building our shared EU future”…