Fotoja më e bukur e Tiranës për v 2019

(sguraziu – 1 janar 2019)

…fotoja më e bukur e Tiranës për “sivjet” m’u shfaq anash nga vetë Fb, reklamohej një faqe që quhej “tribuna ushtarakut” (faqja endej paksa mes së “kaluarës nostalgjike komuniste dhe krenarisë e patriotizmit modern”, mirëpo sidoqoftë… s’ka rëndësi, mjafton që kishin bërë këtë foto të bukur, dhe që të njëjtën s’na ndalohet ta kopjojmë në faqen tonë : )