“Pema” e religjioneve të botës (Infografikë)

“Pema” e religjioneve të botës (Infografikë, nga Funk & Consulting)

(sguraziu – ars poetica, 2016)

…infografikë marramendëse – “grafo-lisi dendëshor”, përdegëzimi dhe gjethnaja e religjioneve të botës, me qindra e mijëra besime të njerëzimit, të gjitha në një grafikë të vetme, sipas meje, më e çmuar dhe më praktike sesa shumë libra e enciklopedi së bashku, mua personalisht (gjatë viteve) më ka ndihmuar mjaft për ta kapërthyer idenë…

(grafika reale mund te gjendet sipas të dhënave më poshtë, ose në web e hostuar një nga adresat eshte:
https://000024.org/religions_tree/religions_tree_8.html

The World Religions Tree (Infographic) – Design and Development by Funk & Consulting
(Reverse Engineering by Adam Zielinski – PierwiastekZla)