Forca e rilindjes, e rigjenerimit

(sguraziu – ars poetica, korrik 2019)

…forca e rilindjes, e rigjenerimit… e zgjatjes andej kah dielli i jetës nënkupton madje dhe injorimin e së “errtës kërcënuese të panjohur” aty afër : )