Thua se shkrepur të njëjtën ditë!

(sguraziu – ap, tetor 2018)

Steve Jobs (1955-2011) – thua se shkrepur të njëjtën ditë, por fotot kanë sëpaku 3 vite “dallim”, 2007 (iPhone “0”), 2010 (iPhone 4) – “disa gjëra ndryshojnë, disa gjëra kurrë” – thonë amerikanët shpesh, ja dëshmia: të njëjtat syze, gjithçka… madje dhe veshja : )