Imazhi me “tekst” i Naim Frashërit!

(sky division, shtator 2018)

…teksti është përdorur për ta bërë “imazhin”, në kuptimin si “poster” teksti dhe do mund të lexohej, imazhi i Naim Frashërit qe bërë nga një tekst për N. Frashërin (me autor Luan Topçiun), ishte diç si “truk” në Photoshop, qe bërë para ndoshta 10 viteve…

Sky Division (SG) – Imazhi me “tekst” i Naim Frashërit, ~2010