Zaha Hadid (1950-2016) – “Mbretëresha e Lakoreve Arkitekturale”!

…themeluese në v. 1980 e “Zaha Hadid Architects”, Londër , gruaja e parë ta merrte çmimin e arkitekturës “Pritzker”, në v. 2004, si dhe 2 herë çmimin më prestigjioz për arkitekturën në Mbretërinë e Bashkuar, çmimin “Stirling”, në v. 2010 dhe 2011

Zaha Hadid (1950-2016)

Zaha Hadid (1950-2016) – “Heydar Aliyev Center” – Baku, Azerbaijan, 2013

Zaha Hadid (1950-2016) – “Heydar Aliyev Center” – Baku, Azerbaijan, 2013

Zaha Hadid Architects – Lamellae, stoli për George Jansen, 2016

Zaha Hadid Architects – Lamellae, stoli për George Jansen, 2016