Skenderaj kurrë s’ka qenë më i bukur (disa foto)

…zbulova se foto më të bukura në Skënderaj (për gjithçka rreth-e-rrotull Skenderajt) nuk bëka askush por Sefer Aliqkaj – ndonëse s’dua të hyj në hak të askujt, Skenderaj mund t’ketë dhe shumë fotografë të tjerë… ama unë ende s’i kam zbuluar, nuk dija as për Seferin, më doli rastësisht një foto shkrepur nga ai (e Kompleksit “Adem Jashari” në Prekaz), tani për tani Seferi është fotografi i parë nga Skënderaj që ia hodha një sy “portafolit të tij fotografik” në Fb…
(sguraziu – ap, nëntor 2019)