Një tufë luaneske :)

një tufë luaneske – dhe vetëm 1 të ishte brrrrr… ec e afrohu, ai fotografi bukur trim paska qenë (apo mbase ka përdorur aso teleskop-kamere, diç si gjysmë “hubble”, ka shkrepur nga 10 km larg 🙂