Besnikërisht i verbër pas “prapan*** politike”!

[ t’shkosh besnikërisht i verbër pas “prapan*** politike” s’është as burrëri as patriotizëm ]

…dikur, para 5-6 vitesh pata propozuar që plisat t’mos mbahen tutje nga “burrecat”, plisat origjinalisht qenë supozuar për kokash të denja të burrërisë, apo jo… bie fjala për plisat padyshim është diç si “fyerje” të mbahen nga lloj-lloj cimash e cimilimash të partive kosovare, kot shtiren gjoja burra e patriotër thjesht me fanatizmin ramushesk e hara-shimesk, t’shkosh besnikërisht i verbër pas “prapan*** politike” s’është as burrëri as patriotizëm, s’iu shitet – por si për inat ideja ime pati ngelur disi e panjohur, ndoshta dhe është shpërfillur, s’kam si ta di tani : )
(sg – ap, mars 2020)