Çfarë s’kujtohen dhe artistët!

…çfarë s’kujtohen dhe artistët : ) një bretk duke u marrë gjoja me yoga – dhe një figurë e gdhendur duke medituar, skulpturë druri
(foto nga nje faqe komerciale, nese s’gabohem “shopify”… e-commerce, kompani kanadeze)