Ujëvara famoze Skógafoss, Islandë

…ujëvara famoze Skógafoss, Islandë – gjithsesi, s’janë vetëm ujëvarat bukuroshe atje, “sipas” luleve ngjyrat islandeze janë të ngrohta po ashtu, e madje dhe ato vetë janë lumturisht të bukura : )
(fotot: shutterstock)