7 miliardë vizita dhe 3-4 milionë komente!

kur një video i grumbullon afro 7 miliardë vizita dhe 3-4 milionë komente
… statistikisht, me “numrat” del se Luis Fonsi është personi më i njohur i planetit, dhe i të gjitha kohërave në historinë e njerëzimit – i të gjitha kohërave… sepse imagjino, disa dekada më mbrapa s’ka patur madje fare Internet : )

(sguraziu – q 2020)