Pizza – Foto e bukur…

…foto e bukur – s’mbaj mend kur për të fundit herë… ka 5-6 muaj mbase, në mos më shumë, madje sikur po provoja ta nxjerr nga mbamendja “shijen e pizza”, sepse kam harruar dhe atë : )