“Projekti Delta” (Deltawerken) – Foto të infrastrukturës holandeze

Maeslantkering (Rotterdam), 1997 – “Projekti Delta” (Deltawerken), Holandë

[ …në v. 2013 “Deltawerken” (projekti masiv ndërmarrë nga Holanda për mbrojtjen nga ujërat e oqeanit, ose mega-projekti, 13 projekte së bashku) qe cilësuar si një ndër 5 projektet më të rëndësishme të inxhinierisë ujore të botës, realizuar gjatë 100 viteve të fundit – ca foto dhe/ose grafika të digës hidraulike “Maeslantkering” në Rotterdam, përfunduar në v. 1997, mrekullia vetë e inxhinierisë dhe e arritjeve holandeze në luftën shekullore me ujin… ]

[ disa foto të infrastrukturës holandeze ]

…diç si fotosh a la “dronike” …apo satelitore, bërë nga Google, publikuar në v. 2017 nga Atlas of Places (Infrastructure Patterns I)…