Vocërrak ngadhnjimtar, trimulush i aksionit :)

…pothuaj sikur më kujtohet – s’e mohoj që dikur mooooooti, ndonjëherë dhe mund t’jem ndjerë ngjashëm si ky vocërraku, heroik, ngadhnjimtar, trimulush i aksionit : )
(foto: gettyimages)