Mua as 1 lajke-qyqe të vetme !

[ …mua as 1 lajke-qyqe të vetme ]

diç s’është në rregull o me Fb (dhe me “lajkat” e veta), o me kosovarët, o me mua !
uroj t’mos jem unë, ama me “1-rën” prej neve 3-shes diç është “wrong” – pse?

ja pse, Fb thotë se para rreth 1 muaji paskam komentuar në një koment të Albin Kurtit, ai madje s’ka thënë diç të mençur vetë, por gjoja sikur tashmë na e paska kuptuar mençurinë e të tjerëve, derisa komenti i tij me mijëra “lajka”, komentit tim as dhe 1 lajkë të vetme, vallë si është e mundur, nga 2 milionë kosovarë s’e pëlqeu kush batutën rreth Cimës & Lecit !?
hm, mjaft e çuditshme, ta kishte sëpaku 1 “like”, 1 të vetme, por jo, asnjë hiç të hiçit… ky dallim kaq i madh më shtyri të mendoj që ndoshta Fb thjesht bën me hile, përndryshe s’kuptoj pse komenti i tij aq shumë lajka-tarë, s’kuptoj çfarë ka komenti i Albinit diç më të mençur sesa komenti im : )

(sg-koment_fb_28_shkurt_2020)