Art Digjital [ Artistë shqiptarë në ArtStation ]

…ka disa artistë shqiptarë me emra real në ArtStation, mirëpo aq pak, ja 7-8 prej tyre që m’i hodhi makina e kërkimit (ndoshta me pseudonime ka dhe të tjerë, por : )

– – – – –
Drilon Pantina (Prishtinë) – Osiris (feat. Flaka Krelani)
– – – – –
Ridi Selmani (Tiranë) – Pubg-Sali Berisha
Ridi Selmani (Tiranë) – Pubg-Edi Rama
– – – – –
Ramiz Morina (Lausanne, Suisse) – Hidden Castle
– – – – –
Arbër Rexhepi (Halifax, Canada) – Skenderbeu
– – – – –
John Dervishi (Vicenza, Italy) – Edona Vatoci (my favorite Albanian singer)
– – – – –
Sander Ndreca (Cordovado, Italy) – Shqipëria
– – – – –
Ardian Gashi (Prishtinë) – Science computer technology
– – – – –
Albina Leka (London, UK) – The Working Sisters

(sg – ap, j 2020)