Fat i mirë që Presidentët s’janë miqtë e mi!

…më vjen keq për të gjithë miqtë që “merren” (ose nëse eventualisht merren) me politikë : (
[ për fat të mirë, as Presidentin Trump as Pr. Erdogan s’i kam “miq”, përndryshe do m’vinte keq dhe për ta ]

***
(sg – ap, 23 tetor 2019 – postuar në Fb, qenkam mahnitur me letrën e Presidentit Trump nisur Presidentit Erdogan, e cila letër qe bërë publike nga Trish Regan (Fox News – unë e pata hasur në Twitter) – e qartë se Trump madje dhe me komunikimet formale e me zyrtarizmat shtetëror s’ishte “larg” nga twitter-izmat…)