Tamara Bellis – “Fashion Photo”, 2017 (Unsplash)

[ fotoja: Tamara Bellis – Greqi, Qershor 2017 / Unsplash ]

…qenka klikuar mbi 25.273.450 herë – hm, e qartë se na qenka foto e famshme, super-famoze, sipas meje dhe vetëm 1 milion herë… prapë do ishte mjaft (apo ehuuu ku di unë, pandehja se me dhjetra miliona klikime i mbledhin vetëm video-këngët në youtube, assesi fotot : )