Taxi për burrat…

[ fotoja: Caleb Stokes – Burro Taxi, Mijas, Spanjë, 2017 ]
…s’di ç’është “burro”… por mbase do jetë taksi për burrat – po thosha (pasi zor se hipin femrat, tashmë janë modernizuar, o limuzinë o s’bën), pastaj m’u kujtua ajo që hahet “burrito” (gomar i vogël, specialitet spanjoll), ahaaa e qartë, dmth. burro = gomar (i madh), sikur u lehtësova që e gjeta “domethënien” – dhe shih madje i regjistruar, me tabelë e me numër, ky qenka nr. 41 : )