Grid-galeri “mondrianeske”…

…foto shkrepur rretherrotull të njëjtit vend, në kohëra të ndryshme, nga fotografë të ndryshëm, e po ashtu dhe nga “aparate” të ndryshme – gjithsesi, kështu si “grid-galeri” më duket akoma më bukur (sepse vetë “dallimësia” e fotove kontribuon si stil… Lexo

  

Taxi për burrat…

[ fotoja: Caleb Stokes – Burro Taxi, Mijas, Spanjë, 2017 ] …s’di ç’është “burro”… por mbase do jetë taksi për burrat – po thosha (pasi zor se hipin femrat, tashmë janë modernizuar, o limuzinë o s’bën), pastaj m’u kujtua ajo… Lexo