Mediat kosovare fort të “sinkronizuara”!

sguraziu – ap, mars 23 – pak humor

…padyshim diç si shenjë e mirë, mediat kosovare kurrë s’kanë qenë më të “sinkronizuara”(ja dhe foto-dëshmia), vetëm Express-i na e prishi pak (shtirej diç si “delja rude në tufën bardhoshe”, kërkuam “epopeja” por s’doli gjë), përndryshe fort të “sinkronizuara”, madje as titujt s’i ndryshojnë aq, ndodhë aty-këtu titullin e njëjtë e përdorin për Kurtin, herë thonë Kurti, herë Osmani, ama lexuesi e kupton (i bie e “njëjta”, hoxhë alia = ali hoxha : )