Disa nga turistët ma paskan “përqeshur” Vlorën!

(sguraziu – ars poetica, janar 2019)

…per t’u kenaqur 7 dite ne Shqiperi, njeriu me se miri te shkoje njehere ne Poloni, oferta thote 7 dite = 1219 zt
[ s’dija sa bejne parate e Polonise, sipas konvertuesit… 1250 PLN, you will have 290.88032 EUR – dmth as 300 Eur 🙂 ]

mirepo e gjeta pasi Interneti ma hodhi nje foto fillimisht, disa nga turistët polakë ma paskan “përqeshur” Vlorën, paskan ngjitur dhe foto, jo mire 🙁
një qytet në zhvillim… shumë shpesh sirena makinash, plazhi i ndyrë, me erë të keqe, kudo mbeturina: xhama, shishe, qese plastike. Kur ecni, duhet t’keni kujdes nga puse të pambrojtura dhe vrimat nëpër trotuare. Në mbrëmje, për siguri, ndihmoni veten duke ndriçuar rrugën me një elektrik dore.”

[ https://opinie.travelplanet.pl/vlora.html ]