Diç si “3d-shkallëzim” surreal, si ide për dekorim interieri!

(sguraziu – sky division, janar 2019)

…diç si “3d-shkallëzim” surreal, si ide për dekorim interieri, ose sinqerisht s’e kam idenë se ç’është, thjesht duke lozur me 3d-imagjinaten 🙂
ndoshta do t’mund të instalohej si “dekor skulptural” në ndonjë interier (hapësirë) bibliotekash, psh. të shtoheshin libra te ndryshem nëpër raftet, aty-këtu ndonjë vazo lulesh (qofte dhe aso artifiça, qe kalavaren e ujdisen sipas qejfit), tutje të lidheshin led-llambat me korrentin etj etj.