Duke “kërkuar” Presidentin(en) e Ardhshëm(me)!

Duke “kërkuar” Presidentin(en) e Ardhshëm(me)! – Senad Guraziu commented on Fb (Zyrafete Shala – Jul 5, 2019)

…dihet, kosovarët sikur gjithmonë kanë probleme me zgjedhjen e Presidentëve, o i zgjedhin gabim (me shkelje të Kushtetutës), o herë janë Presidentë sa për sy e faqe (aso të përkohshëm)… herë janë aso të papërshtatshëm, herë kleptokratë të mëdhenj, herë s’kanë neutralitet politik (dmth. s’mund ta luajnë rolin e mirëfilltë rreth balansit ndërpartiak, psh. siç është rasti i President Thaçit, e saktë që është zgjedhur dhe legjitimiteti qëndron, ama s’është sekret, që nga brumosja e “demokracisë” në lashtësinë e Greqisë, e pastaj me perandoritë e me Romat, dhe tutje e gjithe bota e dinë si ujdisen “hilet e ndërskamcat politike : )
shkurt, presidentllëku kosovar sikur përherë është ballafaquar me lloj-lloj vështirësish…

***
…më shumë integritet, personalitet, denjësi e pastërti etj. pashë në 1 foto të vetme të Zyrafetes (qoftë dhe selfie-photo, bërë ashtu fluturimthi sa për Fb), sesa në të gjitha fotot e presidentëve varg e varg që ka patur Kosova ndonjëherë, sorry… ndoshta s’ju pëlqen por e vërteta ime kështu tingëllon : )

…kjo znj. e respektuar u quajka Zyrafete Shala, qenka nga Ferizaji (dmth. siç na i servir Fb… duke i vërtitur profilet automatikisht), unë pothuaj kurrë… sinqerisht, rrallë e hiç kurre s’i “pëlqej” fotot e femrave, jo se gjooooja s’na qenkam hiçaspak “xhentilman” : )
mirëpo personaliteti e qetësia, thjeshtësia, ngrohtësia, inteligjenca… etj etj çfarë tjetër jo, që rrezatuaka fotoja e Zyrafetes, sikur po thosha mëvete:
ja një kandidate e denjë për Presidente të Kosovës, propozoj që “propozimin” tim kosovarët ta marrin seriozisht, s’bëj shaka, e kam me gjithë mend…